Receptár
Receptár Strana 2
Nivové slimáky
Recept na jednoduché a rýchle pochúťky pre hostí.
Neviete, čím rýchlo a ľahko pohostiť vašu návštevu? Stačí 30 minút a máte plný plech.
Budete potrebovať
lístkové cesto...
Už vás omrzel chlieb vo vajíčku? Pripravte ho inak: Tieto tipy možno (ne)poznáte!
Chlieb vo vajíčku už celé desaťročia rozvoniava slovenské domácnosti. Na raňajky, večeru, deťom na školský výlet či chlapovi na turistiku...je to stará dobrá klasika,...
Sedliacka polievka
Výživná a chutná nedeľná polievka? Žiadny problém.
Suroviny:
300 g predného hovädzieho mäsa s kosťou,
soľ,
1 cibuľa,
1,5 l vody,
2 zemiaky,
150 g koreňovej zeleniny,
2 lyžice sterilizovaného hrášku,
1 kapia,
50 g...
Brownies
Jednoduchý receptík a veľmi chutný výsledok :)
Čo potrebujeme?
300 g horkej čokolády
200 g masla
100 g bielej čokolády
5 vajec
200 gg cukru
1 balíček vanilkového cukru
1 zarovnaná lyžica...
Recept: Upečte si výborný slivkový koláč!
Sezóna sliviek je v plnom prúde a tak treba toto chutné ovocie spotrebovať v každej možnej forme. Ak už máte zavarené a slivkových gulí...
Narodeninová oslava v štýle Frozen u detí zaboduje
Aj vaše dievčatko úplne prepadlo rozprávke Ľadové kráľovstvo? Videlo ju už desaťkrát a stále ju pozerá s rovnakým záujmom. V obchode sa načahuje za všetkým, čo s ňou...
Rýchly recept: Bábovkovo-perníkový koláč
Máte rady sladké koláče, milé mamičky? Ak nedržíte diétu a vaša odpoveď znela kladne, v tom prípade bude nasledujúci recept stvorený priamo na vyskúšanie...
Pripravte si s nami medovníčky, ktoré zostanú stále mäkké
Blíži sa najkrajšie obdobie roku, na ktoré sa tešia najmä deti, no ani my, dospelí, určite nepohŕdneme tými niekoľkými chvíľami pokoja, oddychu a maškrtenia v...
Jedna z najzdravších potravín: Keď sme z nej pripravili rizoto, deti nechali prázdne taniere!
Aj keď sa radí medzi obilniny, druhovo medzi ne nepatrí. Hovoríme o jednej z najzdravších potravín - o pohánke. Mnohé gazdinky ju ako neodmysliteľnú...
Chutná krémová polievka z patizónu
Sezóna momentálne praje aj zelenine, ktorá je priam predurčená na rôznorodé špeciality. Hovoríme o patizóne. Môžete ho zapekať, naplniť a aj vysmažiť. A čo...